Vikarie hos Rett Bemanning

Att vara vikarie hos Rett Bemanning innebär att vi är din arbetsgivare och att du får uppdrag hos någon av våra kunder. Lika viktigt som att vi levererar duktiga vikarier till våra kunder är det viktigt att vi kan förse våra vikarier med bra arbetsplatser. Uppdragets varaktighet och omfattning beror på vad du vill jobba med och vad våra kunder har behov för.

Både om du befinner dig mellan jobb eller är nyutbildad och behöver arbetslivserfarenhet, så kan ett vikariat vara en bra möjlighet till att komma in i ett företag. Som vikarie får du möjlighet att testa på flera olika branscher, företag och arbetsuppgifter som bidrar till ökad kompetens och ett spännande cv. Du tillägnar dig massor av yrkeserfarenhet och det är inte ovanligt att du som vikarie får erbjudande om fast anställning i ett företag du har hyrts in till.

Rett Bemanning är medlem i NHO Service och HMS-certifierad i StartBANK – kvalitetsstämplar i bemanningsbranschen. För dig som vikarie betyder detta att Rett Bemanning tar vara på dina intressen och rättigheter som arbetstagare.

Att vara vikarie kan öppna dörrar för dig och ge dig den arbetslivserfarenhet du behöver för att nå dina mål. 

För att bli vikarie hos oss måste du först upprätta en egen profil och ett cv, och därefter kontakta ditt lokala Rett Bemanning-kontor för att träffa en av våra konsultchefer så att ni kan lära känna varandra. Detta ökar dina chanser när konsultchefen letar efter kandidater som dig.